Εταιρικό Προφίλ Pop’s car rental Greece

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Pop's Car Rental είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα. Είναι αξιοσημείωτο ότι δύο μεγαλύτεροι σταθμοί εξυπηρετήσεων πελατών της Pop's Car Rental βρίσκονται στην Αθήνα και την Κρήτη, δίπλα στους διεθνείς αερολιμένες "Ελευθέριος Βενιζέλος" και "Νίκος Καζαντζάκης". Η Pop's Car Rental εξυπηρετεί πλήρως όλες τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος (Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Πάρο).

Η ιστορία της Pop's Car Rental αρχίζει το 1981 στη Γαλλία, όταν ιδρύθηκε μία σύγχρονη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων με δύο γραφεία, ένα στις Γαλλικές Αντίλλες και ένα στο νησί Ρεουνιόν στον Ινδικό Ωκεανό.

Η Pop's Car Rental Greece είναι θυγατρική της Nouvelles Frontieres World of TUI. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1998 και προσφέρει από τότε στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Διαθέτει περισσότερους από 12 σταθμούς στην Ελλάδα και προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες, με έναν στόλο με μια μέση ηλικία 6 μηνών.

Συνοπτική ιστορία επιχείρησης

Οι ακόλουθες ημερομηνίες αποτελούν ημερομηνίες ορόσημα στην ιστορία της Pop's Car Rental
1981: Ιδρύεται η Pop's Car Rental από την Nouvelles Frontieres.
1998: Ιδρύεται η Pop's Car Rental Greece από τον κ. Λουμουσίωτη σε συνεργασία με την Nouvelles Frontieres και ανέλαβε να αντιπροσωπεύσει την την Pop's Car Rental στην Ελλάδα.
Κλείνοντας θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη σας στον ιστοχώρο μας και να ελπίσουμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε.